1 week
GRATIS sporten

meld je
snel aan!
Lees meer

Partners

Het beste dieet is geen dieet, maar een gezonde levensstijl

Wil jij energieker zijn met een mooie en gezonde uitstraling? Wil jij een lichaam hebben waar je trots op bent? Daarvoor hoef je geen dieet te volgen en calorieën te tellen. Dit kun je bereiken door verstandig te eten in de juiste verhoudingen en de juiste keuzes te maken. Dat dit ook lekker is, laat ik je ervaren! 

Het geheim zit in een blijvende verandering in je eet-en beweegpatroon. Als voedingsdeskundige help ik je bij dit proces en leer ik je in het grote aanbod van voedingsmiddelen het juiste te doen. Dit leer je in het programma: maak de SWITCH naar gezonde voeding. Dit is geen dieet dat is gericht op snel en veel afvallen, maar gericht een gezonde leefstijl voor de lange termijn!

De afgelopen twee jaar heb ik me gespecialiseerd in de combinatie: vrouw, overgang en voeding.

Ik werk samen met Club Vitale

Het programma van Club Vitale met de Milon cirkel en de visie van ABC-gezond sluiten niet alleen feilloos op elkaar aan; ze versterken elkaar waardoor er een nog beter resultaat gehaald kan worden.

Om je fit, energiek en goed in je vel te voelen, versterken onze krachten zich echt.

Beweging en voeding horen bij elkaar! Wij zijn er dan ook van overtuigd dat onze samenwerking voor jou de beste resultaten zal geven.

Speciaal voor de club leden heb ik weekmenu’s uitgewerkt om makkelijk te kunnen starten.

Tevens zullen er informatieve thema avonden worden georganiseerd.

Achtergrond

Ik ben Chantal Kristen, gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulent. Ik heb net als zovelen geworsteld met mijn gewicht, gezondheid en energiebalans. Een drukke baan, gezin, vrienden, sporten en familie én het huidige voedselaanbod maken het vaak lastig om de juiste keuzes te maken. Ik help je hierbij en deel graag mijn kennis en ervaring met je! 

Club Vitale bedrijfsfitness Schijndel

Bedrijfsfitness is goed voor uw medewerkers en goed voor uw bedrijf. Uw medewerkers krijgen een hele mooie extra secundaire arbeidsvoorwaarde. Met fitness voor bedrijven dringt u ziekteverzuim terug: gezonde werknemers zijn gelukkiger en productiever. Bovendien profiteert u van belastingvoordeel.

Bedrijfsfitness Schijndel

Wilt u bedrijfsfitness in Schijndel en omgeving? Club Vitale biedt bedrijfsfitness voor MKB, ZZP’ers en overheden. Uw medewerkers worden bij ons fit en gezond met twee wekelijkse trainingen van slechts 35 minuten op de Milon Cirkel.

Wat is bedrijfsfitness met de Milon Cirkel?

Bedrijfsfitness in Schijndel op de Milon Cirkel van Club Vitale is een gevarieerde training: een totale workout op twaalf apparaten, waarmee uw mensen zeer effectief werken aan kracht en cardio. De Milon Cirkel is een zeer doordachte trainingsmethode die op wetenschappelijke basis is ontwikkeld met kennis van bewegingsleer en het menselijk lichaam. Deze unieke trainingsmethode is ongekend effectief. Daardoor is de trainingsduur kort, maar het effect zeer groot.
Bedrijfsfitness loont, want gezonde werknemers zijn gelukkiger en productiever

Investeren in vitaliteit loont

Het is onomstreden: investeren in vitaliteit loont voor bedrijven en organisaties. Uw medewerkers krijgen een mooie extra secundaire arbeidsvoorwaarde: zij sporten gratis. Dat stimuleert mensen om te gaan bewegen. Dankzij de zeer effectieve training op de Milon Cirkel kost dit weinig tijd en is het effect groot, zowel in kracht als cardio. Uw medewerkers voelen zich fitter en gezonde mensen zijn alerter, energieker en productiever. Bovendien is goede zorg voor medewerkers een impuls voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) van uw organisatie.

Bedrijfsfitness Schijndel met belastingvoordeel

De overheid wil gezond leven stimuleren. Daarom maakt de Belastingdienst bedrijfsfitness voor u als werkgever fiscaal aftrekbaar. Zo kunt u het fitnessabonnement als werkgever betalen en de kosten verrekenen met het brutoloon van uw medewerkers. Zij besparen op belasting en u bespaart op sociale lasten. Hoe veel u hiermee bespaart, hangt er onder meer van af of u gebruik maakt van de werkkostenregeling van de Belastingdienst. Uw accountant, fiscalist of boekhouder kan u dit exact vertellen.
________________________________________

Voordelen van bedrijfsfitness bij Club Vitale Schijndel

● een sportieve impuls voor elke organisatie
● gezonde medewerkers presteren beter
● u biedt uw mensen een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde
● bedrijfsfitness is fiscaal aftrekbaar
● minder ziekteverzuim, dus lagere ziektekosten
● snel en effectief fit en gezond met Milon Cirkel

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Club Vitale is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan

octagon-border
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Personal training

Lees meer

Fitness voor iedereen!

Motivatie, plezier en optimaal trainingsresultaat dankzij training op maat en persoonlijke uitdaging bij Club Vitale, sportschool in Schijndel.

Jouw doelstelling

Bij Club Vitale kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico