1 week
GRATIS sporten

meld je
snel aan!
Lees meer

Five

Five in Schijndel, pijnvrij bij gewrichts- & rugklachten

Five is dé gerichte training bij gewrichts- en rugklachten. Heb je vaak rugpijn, nekklachten, pijn aan je schouders of last van je heupen? Met Five van sportschool Club Vitale in Schijndel breng je spierfuncties in rug en gewrichten weer op orde. Voor een aangenaam, prettig en pijnvrij leven.

Five van Club Vitale sportschool in Schijndel

Wil jij alles kunnen doen zonder dat je wordt belemmerd door lichamelijke klachten? Door de Westerse manier van leven en werken kampen veel mensen met pijn aan hun rug, nek, schouders en heupen. De oorzaak is te weinig en onnatuurlijk gebruik van spiergroepen. Met Five herstel je jouw de spierfuncties. Voel je fit en energiek met Five van Club Vitale in Schijndel.

Waarom kies je voor Five bij nekpijn, rugklachten, schouderpijn en heupklachten?

● Five vermindert en geneest pijn en klachten
● Five geeft je jouw natuurlijke beweeglijkheid terug
● Five is perfect voor iedereen die veel zit
● Five verbetert je atletische eigenschappen
● Five versterkt je spieren
● Five is heel goed te combineren met je overige work-outs
● Five is effectief bij artrose
● Five is al na enkele trainingen effectief
● Five duurt slechts tien minuten

Bestrijd de oorzaak van rug-, schouder-, nek- en heupklachten

Met Five in Schijndel pak je pijn aan je rug, schouders, nek en heupen bij de bron aan. Want in de meeste gevallen zijn dit houdingsklachten: te veel en te lang zitten in dezelfde houding, bijvoorbeeld achter de computer. Het innovatieve programma Five is speciaal ontwikkeld voor compensatie van deze onnatuurlijke houding. Zo bestrijdt Five niet alleen klachten, Five voorkomt ook het ontstaan van pijn. Five is bewezen effectief, mensen die het hebben ervaren blijven Five beoefenen. Want wie wil er nou altijd pijn?

Probeer ons uit met een gratis proefweek

Vraag nu aan
octagon-border
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Personal training

Lees meer

Fitness voor iedereen!

Motivatie, plezier en optimaal trainingsresultaat dankzij training op maat en persoonlijke uitdaging bij Club Vitale, sportschool in Schijndel.

Jouw doelstelling

Bij Club Vitale kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico