1 week
GRATIS sporten

meld je
snel aan!
Lees meer

Fitness Schijndel

Club Vitale fitness Schijndel, persoonlijke training met effect

Wil jij snel en eenvoudig fit worden? Met de full body workouts van Club Vitale fitness in Schijndel bouw je kracht, conditie en gezondheid op in slechts twee keer 35 minuten sporten per week. Op de Milon Cirkel train je kort en intensief op twaalf workout-apparaten, slechts één minuut per krachttoestel en vier minuten per cardio-toestel.

Hoe intensief train je bij Club Vitale fitness in Schijndel?

Dat bepaal je zelf. Samen met je coach bepaal je jouw persoonlijke wensen en doelen. Wat wil je bereiken? Waar sta je als je begint en wat moet je daarvoor doen? Dit resulteert in een persoonlijk programma, dat je coach van Club Vitale fitness in Schijndel voor je uitzet.

Persoonlijke transponder-armband bij fitness Schijndel

Op je persoonlijke transponder-armband staat jouw trainingsprogramma. Met de info op de chip in die armband stellen de apparaten zich automatisch helemaal op maat voor jou in. Ook houden wij hiermee jouw persoonlijke vorderingen bij. De trainingsintensiteit wordt langzaam maar zeker groter, in kleine stapjes zodat je jouw lichaam optimaal belast: voor maximaal effect en minimale kans op blessures.

Geen tijd voor sport? Geen zin in workout? Dan is de Milon Cirkel écht iets voor jou!

Vind jij het niet echt leuk om naar de sportschool te gaan? Of kom je er door tijdgebrek niet aan toe? Maar wil je wel graag fit en slank zijn? De is de Milon Cirkel van Club Vitale fitness in Schijndel écht iets voor jou. Want in slechts een uurtje per week blijf je sterk, beweeglijk en gezond. Je traint in een aangename, lounge-omgeving waar niet het presteren voorop staat, maar waar het gaat om health en feelgood.

Wat is de Milon Cirkel?

De Milon Cirkel is een gevarieerd programma workouts op twaalf automatische fitnesstoestellen Met deze toestellen train je zowel kracht als cardio. De trainingen zijn kort en intensief, je krijgt een signaal zodra je moet overstappen op het volgende toestel. In slechts 35 minuten voer je de complete training uit. Met jouw persoonlijke transponder-armband stelt elk toestel zich automatisch volledig in aan de hand van jouw voorkeuren en vorderingen. Zo train je altijd optimaal!

Wat doet de Milon Cirkel?

Je valt snel af
De Milon Cirkel verhoogt de stofwisseling tot vijftien keer langer dan een gewone fitnesstraining. Dat betekent vijftien keer zo lang vetverbranding, je merkt het effect.
Je bouwt spieren op
Met de Milon Cirkel train je excentrisch: door extra belasting van de spieren in de negatieve fase zorgt de Milon Cirkel voor 30 procent meer spieropbouw in slechts de helft van de trainingstijd.
Je voelt je fit en gezond
Met de Milon Cirkel van Club Vitale fitness Schijndel word je geen bodybuilder! Je valt wel snel af en voelt je fitter en gezonder. Je merkt het al na de eerste training!
Je voorkomt en bestrijdt rugklachten
Heb je (chronische) rugklachten? Met de gerichte training op de Milon Cirkel train je de spieren die jouw rug ontlasten. Dat zorgt voor stabilisatie. Je traint je rug intensief en 100% veilig.

Met de Milon cirkel hoef je slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen

Kom 1 week gratis sporten
octagon-border
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Personal training

Lees meer

Fitness voor iedereen!

Motivatie, plezier en optimaal trainingsresultaat dankzij training op maat en persoonlijke uitdaging bij Club Vitale, sportschool in Schijndel.

Jouw doelstelling

Bij Club Vitale kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico