1 week
GRATIS sporten

meld je
snel aan!
Lees meer

Afvallen Schijndel

Snel afvallen met Club Vitale Schijndel

Wil jij 5 kilo afvallen? Of zelfs wel 10 kilo afvallen? En hoe snel wil je afvallen? Gezond afvallen in Schijndel doe je met de Milon Cirkel van Club Vitale. Dankzij deze nieuwe, zeer innovatieve en effectieve trainingsmethode zijn slechts twee workouts van 35 minuten per week voldoende voor verantwoord afslanken. De trainingen zijn persoonlijk maatwerk, dus de lichamelijke belasting is optimaal en de kans op blessures minimaal. Je voelt je snel weer slank en fit.

Tot wel 15x langer vetverbranding

Wist je dat trainen op de Milon Cirkel de stofwisseling tot 15 maal langer stimuleert dan een gewone fitnesstraining? Dus 15 maal langer vetverbranding dan bij ‘gewoon’ trainen. Want bij traditioneel sporten verhoog je de vetverbranding vooral tijdens het sporten. Daarom zou je eigenlijk elke dag moeten sporten om echt te vermageren. Met de Milon Cirkel zijn twee trainingen van 35 minuten per tien dagen voldoende om 24 uur per dag, 7 dagen per week meer energie te verbruiken. Snel afslanken? Milon Cirkel van Club Vitale in Schijndel!

Afvallen zonder dieet

Een dieet werkt vaak juist averechts als je wilt afvallen. Want diëten traint je lichaam in het zuinig omgaan met energie. Je lichaam slaat overtollige energie juist sneller op in vetreserves. Daarom is afvallen zonder dieet de beste keuze. Maar dat betekent nog niet dat je elke week vele uren in de sportschool moet doorbrengen. De Milon Cirkel van Club Vitale in Schijndel maakt afslanken zonder dieet eenvoudig en effectief.


Ja, ik wil snel afvallen zonder dieet!

Voedingsadvies van voedingsdeskundige

Een gezonde lifestyle is de basis voor jouw ideale gewicht. Wil je niet alleen snel afvallen, maar vooral ook in de toekomst op gewicht blijven? Club Vitale Schijndel staat je graag bij als voedingsdeskundige. Geen crashdiëten, maar kundig en persoonlijk voedingsadvies over gezond eten en drinken. Je krijgt van ons ondersteuning in de vorm van een voedingsschema voor een gezond gewicht. Je voelt je fit, je voelt je lekker!

Wil je ons gratis uitproberen met een proefweek?

Vraag nu aan
octagon-border
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Personal training

Lees meer

Fitness voor iedereen!

Motivatie, plezier en optimaal trainingsresultaat dankzij training op maat en persoonlijke uitdaging bij Club Vitale, sportschool in Schijndel.

Jouw doelstelling

Bij Club Vitale kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico