1 week
GRATIS sporten

meld je
snel aan!
Lees meer

Service Garanties

logo-ico-red

Je traint op de unieke Milon Club Cirkel

Spierversterking en conditieverbetering in slechts 35 minuten op volautomatische toestellen, die jouw coach op elk moment op de hoogte houden van je progressie. Milon en je coach sturen je naar een optimaal resultaat. Snel, veilig, leuk en effectief!

Je ervaart personal training van onze coaches

Ondanks dat je op de meest veilige en effectieve toestellen traint, is jouw coach er om je te assisteren, corrigeren en motiveren. Onze coaches gebruiken de technologie van Milon om je een betaalbare manier van personal training te laten ervaren. Zij zorgen ervoor dat je lekker traint en met een tevreden glimlach en een voldaan gevoel weer naar buiten stapt.

Je traint je eigen individuele maatwerk-programma

Wij passen de training altijd aan jouw persoonlijke mogelijkheden aan. Wij zorgen ervoor dat je met een trainingsprogramma vol variatie je doelen bereikt.

Iedere 20 trainingen wordt het trainingsschema aangepast. Op die manier wordt het lichaam steeds verrast en is de kans op een goed trainingsresultaat het grootst.

Je hebt recht op tevredenheidsgarantie en flexibiliteit

Heb je na verloop van tijd je doelen bij ons bereikt en ben je toe aan iets nieuws? Wij zullen met je meedenken en je niet eindeloos binden aan een wurgcontract.

Wanneer je na 20 maal getraind te hebben in de eerste 3 maanden, dan kan je je lidmaatschap beëindigen. Ongeacht de duur van het abonnement dat je gekozen hebt. Daarnaast bied ik je de mogelijkheid dat je na de eerst gekozen looptijd maandelijks kunt opzeggen. Bij conflicten zoeken wij altijd naar een oplossing.

Je voelt je thuis

Je traint bij ons in een plezierige sfeer met gelijkgestemden. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je je thuis voelt in onze club.

Je kan een sportmaatje meenemen

Je mag familie, vrienden, kennissen en collega’s uitnodigen om gratis en vrijblijvend kennis te maken met jouw club, zolang het maar leuke mensen zijn 😉

Je traint in een schone en frisse omgeving

Wij zorgen dat je op schone toestellen in een nette en veilige club traint waarin een gezellige sfeer hangt waarin je je beslist thuis voelt.

Wat vertellen
leden over ons

Personal training

Lees meer

Fitness voor iedereen!

Motivatie, plezier en optimaal trainingsresultaat dankzij training op maat en persoonlijke uitdaging bij Club Vitale, sportschool in Schijndel.

Jouw doelstelling

Bij Club Vitale kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling! En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico